Er du så heldig at skulle til en varm destination på din vinterferie og tænker over hvad man skal huske at pakke, så skal du bare læse med her. Til din badeferie er det meget vigtigt at få pakket de rigtige ting i kufferten, og vi har lavet en huskeliste over 8 smarte ting til rejsen, som du ikke må glemme:

To sæt badetøj

Badebukserne eller bikinien er selvfølgelig det vigtigste på en strandferie. Hvis man tager to sæt badetøj med, slipper man for at hoppe i det våde badetøj igen, hvis man tager til stranden to gange på en dag, eller hvis man skal have et dyp i poolen når man kommer hjem fra en dag ved stranden.

Solcreme

Lige efter badetøjet kommer solcremen. Alle vil gerne tage hjem fra ferien med en god sommerkulør, men for at undgå at din flotte brune farve skaller af kroppen når du kommer hjem, er det meget vigtigt at huske solcremen. Det gør også både ondt og er usundt for huden at få for meget sol og blive rød. Det kan selvfølgelig købes på destinationen, men hvis man tager den med hjemmefra, er man sikker på at man kan få sin yndlingssolcreme.

Solhat

I forlængelse af solcremen kan det anbefales at medbringe eller købe sig en solhat. Den sørger for, at hovedet ikke koger over i varmen og skygger samtidig for ansigtet og nakken, så man ikke bliver brændt den første dag.

Paraply

I stedet for at bruge penge på en parasol på feriedestinationen, kan en medbragt paraply klare den samme opgave. Den kan bruges til at skygge for børnene på stranden, så de ikke får for meget direkte sol.

Ekstra tæppe

Det kan være en rigtig god idé at medbringe et ekstra tæppe til turen på stranden, da man slipper for at badehåndklædet bliver alt for fyldt med sand, og derved bedre kan bruges til at tørre med. Et tæppe er oftest også tungere end et håndklæde, og flyver derved ikke så let væk på stranden.

Solbriller

Når de danske øjne ikke er så vant til det skarpe sollys, er solbrillerne et must. Man kan altid købe solbriller på ferien, men det er dog oftest solbriller af dårlig kvalitet som man betaler mange penge for. Husk derfor dine yndlingssolbriller hjemmefra.

Klip klapper

Husk klip klapper til turen til stranden. Der er ikke noget værre end at skulle have strømper og sko på efter en dag ved stranden, hvor fødderne er fyldt med sand. Klip klappere er nemme at hoppe i, og er rare at have på hvis sandet på stranden er alt for varmt.

Underholdning

Skal man tilbringe meget af sin tid på badeferien ved stranden eller poolen, er det essentielt med god underholdning. Husk at downloade podcasts til mobilen eller yndlingsplaylisterne fra Spotify, så der er undholdning til ørerne mellem turene i havet. Har man børn eller barnlige sjæle med på ferien, skal man nærmere huske en bold eller en frisbee, så man kan være aktiv sammen på stranden.

Tilbage